:: NEuroNS THougHT::: Last day

Sunday, 31 March 2013

Last day

so, today is the last day for Photo Day Challenge by MeyraJohn
special thanks to her for this challenge 

at least ada jugak bende nak di postkan sambil selit2kan story mory di sebalik photo
kalau tak, memang takde idea lah kan nak buat entry pasai apa . sepanjang bulan mac ni, penuh entry dengan gambar kan ? terima kasih juga kepada pixlr kerana menjadi pengedit gambar2 atyn . penat tau nak edit . banyak pula tu pilihan dia . memang rambang mata lah kan . best jugak sebenarnyaa...

so, lepas ni mungkin atyn akan jarang update , taklah hari2 macam ni , mungkin 2 hari sekali , atau seminggu sekali, atau sebulaaan sekali . hahhaha . itu semua bergantung kepada keadaan dan mood lah yeee...

untuk last day ni, tajuk dia #You again . komfem2 kena letak gambar atyn kan. besaar punyaa . hahah .
have fun~


2 comments:

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/headerfooter-by-selalulalu.html

JOM JOIN SINI. :)

Meyra John said...

Join sini, http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html AWESOME!