:: NEuroNS THougHT::: missing

Friday, 22 March 2013

missing


okay , cuba lihat betul betul gambar di sebelah
ada sesuatu yang missing
dah jumpa ?
yes ! satu A is missing
puas cari, tak jumpa
tercicirkah ?
takpelah, saya jumpa b+
rezeki Allah bagi
siapa lah kita untuk persoalkan
say what ?
say Alhamdulillah :)

 Bergembiralah kalian dengan peluang itu,
peluang untuk bertemankan ilmu,
biarlah SPM itu menjadi antaranya tapi bukan yang pertamanya,
ingat, ilmu itu tidak pernah membongkakkan ,
moga sama-sama tidak jatuh tersembam di lembah ilmu kefasadan yang penuh kekeliruan..
Ayuh terus mara bersemangat untuk menimba, menuntut ilmu ..
Moga ilmu benar meningkatkan iman jiwa seorang hamba..

10 comments:

Aida Ismail said...

Wahh terrornyaa! Apa yang B tu?

Nana Liena said...

result gempak la..ehehe..okay la tu..syukur .. :)tahniah

AinNawwar said...

ambik 11 subjek eh? apa yg b tu? nawwar pon missing 1a, dkt fiz. haha. tapi syukur sgt dh. :)

nadia hikari said...

physics b . hehe . sek kita memang ramai slack physics . tak dapat laa nak jadi engineer

Eddie said...

Wahh tahniah kak ;)) Alhamulillah ;)

nadia hikari said...

terima kasih @eddie :)

Anonymous said...

wah bagus-2 :) dah decide nak ambil apa ?

nadia hikari said...

emm, belumlahh .masing runsing memikirkan masa depan .pray for me kayy :)

KamKim said...

Wahh.. hebat nye.. tahniah2... :)
Jemput la bace entri sy... :)

http://hatikumasihterluka.blogspot.com/2013/03/my-spm-result.html

nadia hikari said...

@kamkim . terima kasih . nanti saya jenguk blog awak kayy :)