:: NEuroNS THougHT::: Photo day Challenge->day 2

Saturday, 2 March 2013

Photo day Challenge->day 2

The title is ART for today ,
but i wasn't really sure either kita boleh amik lam google o tak .
mula2 , i cari je lam incik google .
memang banyak la kan art2 dia . siap 3d bagai
but fikir2 balik , macam tak sure nak buat macam mana .
so, timbul satu idea nak snap pic lukisan kita ni
lukis sendiri ni tau . bukan ciplak punya !
but based on komik gempakstarz lahh
kita memang pakar lukis dengan cara meniru *bukan tekap okay*
sebab kalau nak imagine sendiri hancuss.
so, ini dia 2 jee . ada banyak lagi kita lukih senanya but tatau boleh letak banyak gamba or not ,
sekali lagi neuron kita mencuba cuba , hehe


2 comments:

Meyra John said...

Good maaa. :) Letak banyak2x pun xpa, I xkisah sangat yang pnting ngam dgn tag yg d beri la. Hehe. Btw, good luck okay. Cuba you try buat doodle pkai paint tool. You ada bakat melukis. ^^ Tiru pun art juga kn. Do the best!! Checked!!

fathin nadia said...

thank u Meyra . I will try make a doodle pulak :)