:: NEuroNS THougHT::: Photo Day Challenge->day 4

Monday, 4 March 2013

Photo Day Challenge->day 4





#Terengganu . 
Very the kebetulan . Last year , i pergi Terengganu 2 kali .
First, pergi Tasik Kenyir , in April .
Second time at Marang, in September .
Tapi , these photos collage time pergi tasik kenyir . 





  Kitorang pergi under JAKSA .
Jawatankuasa Sahsiah Asrama as i'm one of them .
Memang every year Jaksa akn buat trip .
Batch sebelum ni pergi kelantan naik keretapi . best kan ?
Tasik Kenyir pun not bad .
Pergi naik feri . Live boleh tengok tasik sebab lantai bot *bot ke feri ek ?* tu macam jaring kan . Air pun terpercik2 .
The best moment when kita mandi with ikan kelah .waah . memang licin badan ikan tu . Geli geleman rasanya . Pergi for 3 days tak silap . Kitorang masuk gua bewah . Gelap . Memang real lah kan . Camping . Tapi malam first kitorang camping . Hujan turun dengan lebatnyaa . Sampai air masuk dalam khemah . Terpaksa lah kitorang bangun dalam pikul 3 pagi tu , packing2 apa yang patut then pergi kat bot . Nasib baik bot tu besar . 2 tingkat . tingkat atas ada bilik n katil . Kitorang pun berhimpit2 laa kat situ . Budak laki duk bawah jee .

So, trip ni untuk merapatkan uhuwah sesame Jaksa dan warden asrama :)
Overall . memang best ! nice experience .

*entry kali ni panjang kan untuk photo day challenge ? hope tak kesah . sambil join challenge ni , boleh jugak ceghite pengalaman . hehe*

2 comments:

Meyra John said...

Its okay, I enjoy baca entry you. :) Hehe, yeah memang best jenjalan dalam negara sendiri kan? Weee!! Good luck eh! ^^

fathin nadia said...

ahaa, proud to be Malaysian . thank u :)