:: NEuroNS THougHT::: part time business

Saturday, 29 June 2013

part time business

Assalamualaikum readers.

hurmm, takde idea nak tulis entry pasal apa. tengah pening nak fikir tajuk apa lah yang sesuai untuk public speaking nanti. any idea tak korang? free them je. carry marks dia tinggi tau. alahai, peningnyaaaaa~~

so, main tajuk entry ni adalah business baru yang ceknad baru buat. Act, takdelah business mana pun. keuntungan pun biasa2 ajeee. nak tau ceknad jual apa? jengjengjeng...

  

hehe, sebagai seorang student, topup adalah sangat diperlukan untuk call parents, call ehem ehemm, call kawan kalau sesat jalan ke, nak tanya pasal assignment ke, nak call sahabat lama yang beribu tahun tak jumpa kee. sooo, komfem2 la customer tak putus kan. mereka mereka ni takleh hidup tanpa topup mungkin. mwahahaha.

senanglah hidup diorang kan, takyah susah susah nak lintas jalan pergi 7e kat depan tu. bukan jauh pun. tapi, satu keburukan topup ni, jangan sesekali bagi orang topup sebelum dia bayar tauu! nanti hampa jugak yang rugi. yelaa, kalau depa duk berhutang jaa. hampa jugak yang rugi nanti. duit pun kering. alahaiii~ 

ceknad pun baru berjinak jinak jadi agen topup yang berjaya ni. cehcehhh,baru je seminggu dua.hopefully semuanya berjalan lancar laa..and LAGI satu, korang kena pastikan korang topup num yang betul, kalau tersalah topup nombor orang lain, melayang berterbangan la duit hampa sekalian..isk..isk...

kalau anda anda nak mendaftar pun boleh juga. senang je cara dia. jom jadi agen topup ramai ramai. jangan lupa contact2 kayy (^_^)


1 comment:

Nana Liena said...

bagus sangat dik buat part time nie..senang..hehe.. untung tak untung itu belakang kira..ambil pengalaman dlu.. ^^

public speaking? hurm..isu dera boleh? hehe..