:: NEuroNS THougHT::: on my way

Friday, 5 April 2013

on my way

hai bloggers . harini aku nak pergi Teluk Cempedakk ! yayyy . here i come . sempat lagi nak letak dalam blog kan . padahal belum mandi lagi nih . baju pun tak siap packing .

okay, reason nak pergi tc ni semestinya lah nak holidayy kan takkan la aku nak pergi kawen lari lak . hahahaha . pe yang aku melalut ni ? nampak sangat dah terlebih eksaited . dan yang lebih gila lagi *okay,baca dengan nada zalora*, aku drive sendiri pergi Sg.Pelek ! ahahaa . berianya kau atynadya ooi . Sg.Pelek tu bukan lah jauh mana . kenapa entah aku gumbira . yelaa, selalu kalau drive mesti kena ada teman , ayah ke , adik ke , kakak ke , umi ke . satu family lah kan senang cerita

i'm a happy girl...in a happy world... lalaalala~ sila nyanyi yeee . eheheheh . pergi tc sesama Gegurl jee . Predominatorss Bacth 95 . konon-kononnya perjumpaan kali terakhir before beranak pinak . padahal lepas ni macam-macam lagi plan nak hang out kat mana . bookfair laa , funfair laaa . okay, kidding !

why tc ? whyyyyy ? takpayah laaa nak ber'why' sangatt . macam ada orang kesah . emm, takpe takpe . disebabkan mood aku baik hari ni. so, aku story lelaju untuk korang yeee . sebab sekolah aku kan kat pahang . so, ramai la bebudak pahang yang boleh join . lagipun , buda pahang yang anjurkan . aku ni sebagai orang luar akur je laaa~

one more , rapid kuantan tengah free tau sekarang ! itu  yang membuat kitorang gegurl2 plus divass semua ni super duperr happyy . yayyyy again ! means kalau kitorang nak pergi memana area kuantan tu takyah lah keluar duit . guna kaki yang tak berapa panjang ni je laa . hahah . jangan pandang rendah tau kat orang rendah cam aku . sebab kami kami ni kuat berjalan . heheh . bolehla kitorang nak pergi ECM ke . korang taktau yeee ECM tu apa ? hahhaha . padan muka , ceit . padahal dulu aku pun taktahu . ECM tu East Cost Mall if i'm not mistaken :p *tadi rasa macam bajet tahu je*

bolehlah nak tengok wayang ke apa . ayah pun dah bagi duit kannn . hahhaha . ehh, tetibe terpanjang lak entry ni . ingatkan nak taip sikit je . takpe korang . lepas aku balik ni , komfem komfem lagi panjang entry pasal the whole story there . okayy, see ya !

6 comments:

cik yaya said...

wah bestnya adik..semoga perjalanan berjalan lancar

nadia hikari said...

aamiin . terima kasih doakan :)

QasehnyaRania said...

yg penting jaga diri ye dik ;)

TERCENGANG said...

Jom join! RM5000 dari BloggerWanita. Orang nak beri, kita ambik je..
http://amgyver.blogspot.com/2013/04/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/annual-giveaway-by-alyaa-najlaa.html

YOU BEEN TAGGED!!

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway.html

Jom join sini.