:: NEuroNS THougHT::: Follower #100

Monday, 11 March 2013

Follower #100


setelah penat blogwalking.
jeles pula tengok ada certain blog yang direview . 
teringin juga , tapi belum ada rezeki . tape tape .

soo, saya ambil kesempatan ni untuk menghargai followers yang baik hati . 
baru 100+ je follower kita . nvm~
 
walaupun baru 100, tapi rasa keterujaan memang tinggi la kan , lagi lagi buat blogger baru macam kita ni haa . baru 3 bulan berblogging . membuatkan rasa nak berblog ni lagi bertambah tambah . 

for the first time review blog orang ni . so, kamu kamu semua haruslah rajinkan diri singgah blog dia yee . blog dia comey dan kemas .pinky gituu . peminat kpop . annyeong and kamsahamnida  EdDynNa ! ni profile dia ...

 "Welcome to Contengan Orlando :B.kat sini tempat aku luah semua bende . i'm a Kpop Fanz ! suka makan ! suka tweeting ! suka purpleblue color ! suka DIA ! suka-suka :B"

 
okay, klik sini eh untuk serbu blog budak omeyy ni -->contenganvampire

3 comments:

Nana Liena said...

congrats dah 100..hehe.. kena rajin bw..me pun tak penah direview lg..huhu

EdDynNa ♛ said...

wahhhhhh ! terharuuuu gilosss nehh ader orangg sudii review belog Edd ! kamsahamnidaa-3 >,<
llalalalala ^^

fathin nadia said...

ahahahhaaa....
terima kasih @Nana Liena
@edd jangan terlebih kembang lak yee..lepasni belajar bahasa jepun lak . arigatouu !