:: NEuroNS THougHT::: nine

Tuesday, 26 March 2013

nine


9 Nyawa . 
cerita ni memang best . novel thriller yang saspens .
Ramlee Awang Murshid sememangnya novellis hebat .
kagum dengan bakat yang dia peroleh .
so, saya suggest to all my readers untuk cuba membaca karya agung beliau ni . serius, tak rugi daripada asyik baca novel jiwang je kan *perli diri sendiri*

dan sinopsis novel ni ada kat SINI , novel2 lain pun ada gak . 
 

4 comments:

hana hadi said...

hana peminat karya novel ramlee awang murshid.. mmg best 9nyawa ni

nadia hikari said...

@hana . waah , mesti da ada semua koleksi RAM kan ? bestnyaa !

Nana Liena said...

hehe..kita yg last baca pun musafir sunan ke apa namanya...lupa..huhu.. yg ni tak baca lgi. yg latest punya dh baca?

nadia hikari said...

@nanaliena, yang latest punya 'aku bercerita' kan tajuknya kalau tak silap . belum baca lagi . kita tunggu bokfair nnt yee . hehe~