:: NEuroNS THougHT::: Segmen Nisha Nak Follow Korang

Thursday, 28 February 2013

Segmen Nisha Nak Follow Korang

kuikuikuiii . korang jangan cakap saya gila segmen yee .
tapi memang tengah bosan ni .
so, dah empat segmen setakat ni 
jomlah kita join . ahaaaa
tag untuk seorangdua orang
 
klik banner ni yaa !

8 comments:

Meyra John said...

Salam Sejahtera and Selamat Pagi. ^^

Peserta Contest Saya: http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/list-blogger-and-instagrammer.html
Make sure, korang punya link betul and segala info saya letak betul. ^^

Arahan Kecil Saya: http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/photo-day-challenge-via-instagram-or.html
Baca elok-elok okay. ^^ Paling penting tengok part Note.

Tekan sini untuk via BlogSpot: http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/photo-day-challenge-via-instagram-or_28.html
Yang via InstaGram tu, jumpa dekat Insta seja okay. ^^

Thanks a lot korang!!
@sweetpearlcholic
meyrajohn.blogspot.com

dhyailhamthariq said...

hhaha! okay, atyn tag lagi huehuehue

Nisha Nisrina said...

Done follow your blog. Senarai peserta,

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-nisha-nak-follow.html

Jomlah BW! ;)

ArifahLee's said...

Dr segmen yg sama. :)

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

fathin nadia said...

@Nisha Nisrina , takde pun awak dalam follower kita :(
@ArifahLee's done following u too :)

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

Choi•Minhoヅ™ said...

datang dari segmen yang samee!~
hyeee ;)

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

aqila ramlee said...

hye..done follow
dtg dr segmen yg sama

http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html